Politika

RADUNOVIĆ: Ništa od prijema Crne Gore u NATO

Funkcioner Demokratskog fronta i predsjednik skupštinskog odbora za evropske integracije Slaven Radunović kazao je da nema ništa od prijema Crne Gore u NATO i da se nada da stoga od danas više niko neće u NATO integracijama tražiti alibi za saučesništvo u radnjama protiv interesa građana i države.
RADUNOVIĆ: Ništa od prijema Crne Gore u NATO
Portal AnalitikaIzvor

- Evo, sad znamo da nema ništa od prijema u NATO. Ne samo da je Oland rekao da će Francuska odbiti eventualne aplikante, već je i gensek Stoltenberg poručio da države (čitaj građani, ne vlade) treba autonomno da donesu odluke o kandidaturi. S obzirom da se superprioritet Vlade "odlaže na bakin kredenac" DPS-SDP režim više nema izgovor za odlaganje bolnih reformi i revitalizaciju ekonomije - napisao je Radunović na svom Fejsbuk profilu.

On je naveo da očekuje momentalni prestanak skupe pro-NATO kampanje.

- Finansirane iz džepova ljudi koji su protiv, i fokusiranje na životne probleme: ekonomsku krizu, organizovani kriminal i korupciju, izborne kradje, napade na medije... Nadam se da od danas više niko neće u NATO integracijama tražiti alibi za saučesništvo u radnjama protiv interesa građana i države - poručio je Radunović.

Portal Analitika