Fudbal

Berluskoni našao trenera

Vrijeme Filipu Inzagiju je isteklo, italijanski mediji su uvjereni da se čeka prvi sljedeći kako bi se Milan zahvalio legendi, jednoj u nizu koje je potrošio.
Berluskoni našao trenera
Portal AnalitikaIzvor

Do kraja sezone će neko privremeno voditi tim koji je praktično izgubio sve šanse za ozbiljne stvari u šampionatu. Postoji neka nada da bi mogli da se domognu Evrope, ali je Milanova "teritorija", Liga šampiona, nedostižna.

Inzagija bi mogli da zamijene vječiti pomoćnik Tasoti, ili trener omladinskog tima, Kristijan Broki, takođe nekadašnji fudbaler kluba. Postoji varijanta da se vrati Klarens Sedorf koji je na platnom spisku, nije raskinuo ugovor.

Ali, pravo pitanje je ko će od juna na klupu. Od Spaletija nema ništa, izgleda da je izbor pao na Montelu. Partije Fiorentine ove sezone su uvjerile Berluskonija da "Aeroplanino" zaslužuje šansu, čak je vlasnik spreman da garantuje nekadašnjem napadaču Rome i šansu na duži period, tako što će mu biti ponuđen trogodišnji ugovor.

Montela će sigurno napuštiti Firencu, smatra da klub nema snage za bitnija ulaganja i da će nastaviti da prodaje najbolje igrače, osim u slučaju da izbori treće mjesto što je malo vjerovatno.

U svakom slučaju, objeručke bi prihvatio ponudu Milana, pa je izgleda transfer na pomolu. Samo, kako su se proveli prethodnici, ovo i nije baš za čestitanje...

Portal Analitika