Fudbal

Siti prodaje Nasrija zbog...

Mančester Siti spreman je da proda Samira Nasrija kako bi mogao da dovede Iska iz Real Madrida, prenose engleski mediji.
Siti prodaje Nasrija zbog...
Portal AnalitikaIzvor

Isko je reputaciju jednog od najboljih veznih igrača stekao upravo pod vođstvom Manuela Pelegrinija u Malagi, a Čileanac ga sada želi u Premijer ligi. S obzirom da Siti ima problema da se uklopi u Finansijski fer-plej, moraće da proda prije kupovine, pa se očekuje da Nasri pređe u Juventus na ljeto.

Međutim, prvo Real mora da pristane na prodaju svog plejmejkera, koji je jedan od ključnih igrača u sistemu Karla Ančelotija. Osim toga, on je i ljubimac navijača, što je Santjago Bernabeu pokazao salvom zvižduka na račun Ančelotija kada ga je proteklog vikenda izveo 12 minuta prije kraja meča sa Viljarealom (1:1). 

Isko ima 22 godine, 2012. je proglašen za najboljeg mladog fudbalera Evrope, a ove sezoje je dao 5 golova na 37 utakmica za Real. S druge strane, Nasri se dovodi u vezu sa Juventusom kao zamjena za Pola Pogbu, koga želi nekoliko evropskih velikana, a između ostalih pominju se upravo i Real i Siti.

Portal Analitika