Region

Krijumčarima plaćaju od 200 do 300 eura po osobi

M. P., koji je vozio kombi koji se u noći 24. i 25. februara prevrnuo na autoputu kod Leskovca, policija je označila i kao jednog od organitzatora grupe koja je prebacivala ilegalne imigrante.
Krijumčarima plaćaju od 200 do 300 eura po osobi
Portal AnalitikaIzvor

Osim njega u Pančevu su uhapšeni M. S. (1972) i R. P. (1978) i odvedeni su u Leskovac, gdje protiv njih vodi postupak Osnovno javno tužilaštvo za krivična djela nedozvoljeni prelaz državne granice i krijumčarenje ljudi, teška djela protiv bezbjednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licima povrijeđenim u saobraćajnoj nezgodi.
- Prema rečima migranata, oni su plaćali između 200 i 300 eura po osobi prevoz kroz Srbiju do Mađarske. Ova tura ukupno je plaćena više od 13.000 eura. Ova grupa koja je krijumčarila ljude nije ranije praćena, pa nije poznato da li su osim ove ture još nekog prebacili - kaže izvor „Blica” iz istrage. 
Teško povrijeđeni ilegalac, čiji identitet nije utvrđen, preminuo je u subotu uveče na KC u Nišu. On kod sebe nije imao dokumenta.
Još petoro teško povrijeđenih upućeno je u KC Niš, a četvoro najteže povređenih je transportovano za Beograd. (Blic)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.