Zabava

Ove dvije seks poze garantovano produžavaju zadovoljstvo

Za duži seks preporučuje se da muškarac sjedi na ivici kreveta ili fotelje, sa stopalima na podu, a žena obmota ruke oko njegovog vrata i noge oko struka. U ovom položaju nema jakog pritiska...
Ove dvije seks poze garantovano produžavaju zadovoljstvo
Portal AnalitikaIzvor

Mnogi muškarci danas imaju problem sa preranom ejakulacijom. Za to postoje brojni razlozi, neki su povezani sa stresom, drugi su psihološke, a treći fiziološke prirode. Ipak, ako odaberete pravu pozu u krevetu, možete da produžite zadovoljstvo, a vaša partnerka će to sigurno znati da cijeni. 

Prije svega, izbegavajte "misionarsku" pozu, kao i onu "od pozadi", jer tu muškarac ima najaktivniju ulogu. Pa, ako nema dobru samokontrolu, najčešće dolazi do prerane ejakulacije. 

Za duži seks preporučuje se da muškarac sjedi na ivici kreveta ili fotelje, sa stopalima na podu, a žena obmota ruke oko njegovog vrata i noge oko struka. U ovom položaju nema jakog pritiska, jer ona pomjeranjem kukova određuje ritam, dok je on pasivan. Seksolozi preporučuju i pozu u kojoj muškarac leži opušteno na leđima, a partnerka ga opkorači, licem okrenuta prema njemu. Praktično, ona vodi igru i kontroliše situaciju. (B92)

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.