Abiznis

M:tel: Fotkaj, dijeli, uživaj...

Kompanija m:tel je za sve postojeće i nove postpaid korisnike pripremila sasvim nove postpaid pakete Odaberi plus. U ponudi su Odaberi Plus 10,8, Odaberi Plus 14,8 i Odaberi Plus 24,8 postpaid paketi.
M:tel: Fotkaj, dijeli, uživaj...
Portal AnalitikaIzvor
Novi paketi donose korisnicima uživanje u minutima i porukama prema svim mrežama u Crnoj Gori, neograničeni Internet uz najviše GB po maksimalnoj brzini i jedinstvenu priliku da sačuvaju, pregledaju i podijele svoje sadržaje uz m:box aplikaciju.
 
ØOdaberi Plus 10,8 postpaid paket korisnicima za mjesečnu pretplatu od 10.8 eura donosi: 1000 minuta ka m:tel 068 mreži, 200 SMS poruka ka m:tel 068 mreži, 100 minuta ka mobilnim i fiksnim mrežama u Crnoj Gori i 20 SMS poruka ka mobilnim mrežama u Crnoj Gori. Naravno u pretplatu je uključen i neograničen Internet pristup (1GB po max brzini) i 1,5GB Internet pristupa digitalnom servisu m:box. Korisnici ovog paketa dobijaju 5 GB cloud prostora za čuvanje podataka putem  m:box servisa.
 
Korisnici koji se odluče za Odaberi Plus 14,8 postpaid paket svakog mjeseca na raspolaganju imaju 2GB Interneta po max brzini i 2,5GB Internet saobraćaja mjesečno za upload i download za digitalni servis m:box. Korisnici ovog paketa dobijaju 7 GB cloud prostora za čuvanje podataka putem m:box servisa. U okviru pretplate od 14,8 eura korisnici dobijaju 1500 minuta ka m:tel 068 mreži, 500 SMS poruka ka m:tel 068 mreži, 150 minuta ka mobilnim i fiksim mrežama u Crnoj Gori i 50 SMS poruka ka mobilnim mrežama u Crnoj Gori. 
 
Odaberi Plus 24,8 korisnicima donosi 3GB interneta po max brzini i 3,5GB Internet saobraćaja mjesečno za upload i download za digitalni servis m:box. Korisnici ovog paketa dobijaju čak 10 GB prostora za čuvanje podataka, a takođe i 3200 minuta za razgovore ka m:tel 068 mreži, 1000 SMS poruka ka m:tel 068 mreži, 320 minuta ka mobilnim I fiksim mrežama u Crnoj Gori i 100 SMS poruka ka mobilnim mrežama u Crnoj Gori. 
 
Nepotrošeni resursi se prenose u naredni mjesec i ne važe dok se korisnik nalazi u romingu.
 
M:box digitalni servis omogućava da korisnik sve svoje fotografije, video klipove i fajlove drži na online serveru i da im sa smart telefona ili računara brzo i lako pristupi kad god poželi. Tu je i mogućnost sinhronizacije podataka između računara i mobilnog uređaja. Sinhronizacija se odvija automatski u pozadini, tako da korisnika  ne ometa ni u kakvom radu.
 
Ako korisnik promijeni, izgubi ili pokvari telefon, svi podaci koji se nalaze na m:boxu ostaju sačuvani i mogu se pogledati na računaru ili prebaciti na novi telefon jednim klikom. 
 
Aplikacija m:box se može preuzeti sa Google Play Store-a i App Store-a. Uslovi korišćenja m:box aplikacije nalaze se na korporativnom sajtu m:tel-a www.mtel.me.
 
Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici Mtel Imate prijatelje, web site-u www.mtel.me kao i besplatnim pozivom Korisničkog servisa na broj 1600.
Portal Analitika