Društvo

Ambasadorka SAD u posjeti Stratex grupi

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori, Margaret Uyehara, boravila je danas u zvaničnoj posjeti Stratex grupi, koja realizuje najveću američku investiciju u Crnoj Gori. Njena današnja posjeta, jedna je od prvih aktivnosti koje je sprovela, nakon što je prošle nedjelje stupila na dužnost.
Ambasadorka SAD u posjeti Stratex grupi
Portal AnalitikaIzvor

Tom prilikom, u rezidencijalnom kompleksu “Dukley Gardens”, susrela se sa predstavnicima Stratex Grupe, američkog investitora Nila Emilfarba.

Njena ekselencija Margaret Uyehara, izrazila je veliko interesovanje za investicione projekte koje realizuje Stratex Grupa u Crnoj Gori, i ponudila podršku Americke ambasade u daljim aktivnostima, kako na lokalnom tako i na međunarodnom nivou. 

Amasadorka je prilikom ove posjete ocijenila, da je Crna Gora izuzetno interesantna država sa velikim prirodnim i kulturnim potencijalima, i da joj je drago što će u narednom periodu raditi na promociji njenih potencijala i pružanju podrške stranim investitorima u Crnoj Gori, navodi se u saopštenju. 

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.