Vaterpolo

Podgorica kandidovana za organizatora juniorskog SP

Podgorica je kandidovana za organizatora Svjetskog vaterpolo prvenstva za juniore 2016. godine, zvanično je potvrdila Svjetska vaterpolo i plivačka federacija (FINA).
Podgorica kandidovana za organizatora juniorskog SP
Portal AnalitikaIzvor

Tim povodom, Podgoricu će u utorak posjetiti visoki zvaničnik Svjetske vaterpolo i plivačke federacije (FINA) Aleksandar Šoštar, inače proslavljeni jugoslovenski vaterpolista. On će narednih dana u vidu inspekcije obići otvoreni bazen u sklopu SC ’’Morača’’, ostalu prateću infrastrukturu i upoznati se sa ponudama i mogućnostima Glavnog grada.

U utorak u Opštini Podgorica, Šoštar će obaviti razgovore sa čelnim ljudima kako Podgorice tako i Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore, kako bi ga uvjerili da bi Glavni grad Crne Gore bio odličan organizator ovako velikog takmičenja. Nakon brojnih sastanaka i obilazaka medijima će biti proslijeđeno saopštenje za javnost.

(wpolo.me)

Portal Analitika

Komentari (1)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
N Ne može se iz Kotora...
05.03.2015. 20:53

...evikasno i kvalitetno voditi Vaterpolo savez-ni vaterpolo igra u našoj dravi? Zamislite-da nekome naum pane da Smučarski savez prevede iz Pive i Tare u Moraču i kroz jezero i Bojanu morem do u Boku-ajmo reći ,na Vrmac-đe snijega i skijaša ima koliko i na šogavu glavu dlaka?

0
0