Društvo

Gojković traži odgovornost za neslavan karnevalski kraj „Mimoze“

Ovogodišnji „Praznik mimoze" bio je kvalitetan, ali završna manifestacija ostavila je ružan utisak na sve one koji su u subotu bili na Škveru. Zato predsjednik Opštine Herceg Novi Nikola Gojković traži odgovornost, objavio je Radio Jadran.
Gojković traži odgovornost za neslavan karnevalski kraj „Mimoze“
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na karnevalskoj fešti i suđenju karnevalu Vlastoljubu Dangubiću, desilo se nešto što do sada nije viđeno. Velika lutka novskog karnevala se raspala prije nego što je sa kamiona iznesena na plažu „Bijela vila“.

- Bili smo ponosni kako je sve teklo ove godine, međutim, u subotu se pojavio problem sa karnevalom i kvalitetom završne manifestacije što je ostavilo jedan ružan utisak.Već smo preduzeli određene aktivnosti da onaj ko je doprinio tome bude pozvan na odgovornost. To smo morali da uradimo radi sebe i radi grada da se to više nikada ne ponovi - kazao je Gojković.

Predsjednik Gojković je rekao i da će ovo pitanje biti na Skupštini, s obzirom da ta pučka svečanost „daje posebnu težinu završnici Praznika mimoze".

On je ocjenio da su se ostali programi Praznika mimoze „odvijali onako kako je planirano i kako priliči jednoj ozbiljnoj ustanovi", misleći na JUK „Herceg fest".

Portal Analitika