Društvo

Rade skijališta na Žabljaku i u Kolašinu

U Crnoj Gori su danas aktivna skijališta Kolašin 1450, Savin kuk i Javorovača, dok o ski centrima Vučje i Lokve nema informacija.
Rade skijališta na Žabljaku i u Kolašinu
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Na skijalištu Kolašin 1450 je oblačno i bez padavina. Temperatura je od nula stepeni u podnožju do minus jedan stepen na vrhu staze. “Od ski liftova rade ski lift Jezerine, baby ski lift i šestosjed Vilina voda. Visina snijega u podnožju je 50 centimetara”, navodi se u izvještaju Nacionalne turističke organizacije (NTO). Na skijalištu Savin kuk je sunčano uz slab vjetar. Temperatura iznosi dva stepena, staze su spremne i odštampane, a uslovi za skijanje su idealni. Visina snijega u podnožju je 110 centimetara, a na vrhu staze preko 130 centimetara. Na skijalištu Javorovača je vedro i sunčano uz slab vjetar, dok temperatura iznosi jedan stepen. Visina sniježnog pokrivača je od 75 centimetara u podnožju do 90 centimetara na vrhu staze. Izvor: MINA; foto: rtcg.me

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.