Društvo

Skupština Evropske federacije novinara ove godine u Pržnu

Sindikat medija Crne Gore biće domaćin godišnje skupštine Evropske federacije novinara (EFJ), koja će biti održana 31. maja, 1. i 2. juna u hotelu Maestral u Pržnu.
Skupština Evropske federacije novinara ove godine u Pržnu
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Skup bi, kako je saopšteno, trebalo da okupi više od 70 delegata iz svih država članica EFJ-a. "A osim same Skupštine, u skladu sa praksom EFJ, biće organizovana i panel diskusija o slobodi medija i pravima zaposlenih u toj djelatnosti. EFJ najveća je organizacija novinara u Evropi i zastupa interese više od 320 hiljada pripadnika ove branše. Okuplja 60 sindikata i novinarskih udruženja iz 40 evropskih zemalja. Sindikat medija Crne Gore najmlađa je i među najmanjim organizacijama koje okuplja EFJ, ali i punopravan član koji je učestvovao u svim akcijama Evropske federacije novinara", saopšteno je iz Sindikata medija. Iz pomenute organizacije navode da je organizacija godišnje skupštine "velika čast, ali i pokazatelj da je Sindikat medija sa načinom na koji funkcioniše i idejama za koje se zalaže prepoznat kao ozbiljna organizacija koja na sindikalan način teži ostvarenju svojih ciljeva".

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.