Novi proizvodi

Samsung predstavio Galaxy S6 i S6 edge

Samsung je večeras predstavio svoje potpuno redefinisane smart telefone, modele Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. Izrađeni su od metala i stakla i dizajnom odstupaju od ranijih modela.
Samsung predstavio Galaxy S6 i S6 edge
Portal AnalitikaIzvor

Galaxy S6 edge priža jedinstveno iskustvo gledanja uz prvi ekran na svijetu  koji je zakrivljen sa obje strane.  Stakleno tijelo, izrađeno od najotpornijeg stakla do danas, Corning Gorilla Glass 4 dolazi u paleti živopisnih tonova nakita, uključujući boje kao što su „bijeli biser“, „crni safir“, „zlato i platina“, „plavi topaz“ i „zeleni smaragd“.

Modeli Galaxy S6 i Galaxy S6 edge opremljeni su odličnim kamerama. F1.9 objektivi i senzori visoke rezolucije od 16MP pružaju superiorni kvalitet slike kod smart telefona, čak i u mraku. Tu je i pametna optička stabilizacija slike, kao i i IR detekcija balansa belog. Takođe, nova funkcija brzog lansiranja korisnicima pruža brz i direktan pristup kameri sa bilo kog ekrana za samo 0.7 sekundi, jednostavnim duplim klikom na dugme za osnovni ekran.

Omogućeno je bežično punjenje poWPC i PMA sertifikatima. Preko kabla, punjenje je za 1.5 put brže od modela Galaxy S5. Tako ćete sa samo 10 minuta punjenja dobiti oko 4 sata korišćenja.

Zanimljivo da je Samsung ugradio svoje procesore od 64 bita, koji bi trebalo da budu značajno brži od prethodnika.

Galaxy S6 i Galaxy S6 edge biće dostupni na svjetskom tržištu od 10. aprila 2015. godine u varijantama od 32/64/128GB skladištenog prostora.

(dominomagazin.com)

Portal Analitika