Društvo

Jugopetrol uručio ključeve automobila i stana dobitnicima nagradne igre

U ime kompanije Jugopetrol AD ključeve automobila Renault Clio dobitniku Miljku Bojaniću iz Igala, kao i ključeve stana na Sv. Stasiju (Kotor) dobitniku Edmiru Purišiću iz Plava, uručio je Andreas Triantopoulos, izvršni direktor Jugopetrol AD.
Jugopetrol uručio ključeve automobila i stana dobitnicima nagradne igre
Portal AnalitikaIzvor

Dobitnik desetog automobila mjesečne nagrade „Vozi i osvoji“, izvučen je od strane prethodnog dobitnika, dok je dobitnika stana nagradne igre „Vozi i osvoji super premija“ izvukao Ioannis Geroulanos, doskorašnji Izvršni direktor Jugopetrol AD. Izvlačenja su bila u januaru mjesecu.

Dodjela ključeva upriličena je za oba dobitnika na Sv. Stasiju. Kompanija Jugopetrol AD najavljuje da nastavlja da nagrađuje svoje vjerne potrošače sa Eko „Vozi i osvoji“ karticom, samo što će u ovogodišnjem ciklusu dobitnici birati automobil koji žele da osvoje.

0103jugopetrol2

Podsjećamo, Jugopetrol AD je sa nagradnom igrom „Vozi i osvoji“ krenuo 1. marta prošle godine, a nagradna igra je trajala do 31. decembra sa ciljem da se nagrade lojalni potrošači. Ovogodišnja nagradna igra će takođe početi 1. marta i trajati do kraja godine, a potrošači će kao i do sada imati dobar razlog da učestvuju u nagradnoj igri, koristeći „Eko vozi i osvoji“ karticu za registraciju svake transakcije od 20 i više eura.

Tokom trajanja nagradne igre „Vozi i osvoji“ dodijeljeno je 306 dnevnih nagrada, 10 automobila i stan u Kotoru.

Portal Analitika

Komentari (2)

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.
a alexandra blazevic
02.03.2015. 00:55

Postovani, Aleksandra/moja malenkost 44/ je samohrana majka dva djecaka/6.5i12g/,dijagnostikovan joj je invazivni cancer dojke.Rodena je u Podgorici 1970d,tadasnjem Titogradu.Odrasla je u Bosni,gdje su joj roditelji zivjeli i radili.Zadnjih 10 godina zivi i radi u Crnoj Gori kao arhit.ass. u ovdasnjim biroima,uglavnom honorarno i da nema crnogorski zdravstveno osiguranje u nemogucnosti je da se lijeci U Crnoj Gori..Moze da nastavi lijecenje u Bosni sto je zbog specificne sitaucije takoder tesko izvodljivo.Zaposlena je po ugovoru o djelu,sto onemogucava placeno bolovanje i ostale beneficije.S obzirom da je rentiranje stana jedini nacin za 'imanje krova nad glavom" i da je njen posao jedini izvor prihoda za obitelj,u nemogucnosti je da priusti i jedan mjesec bez kakvog takvog honorara.Ne znam da li vase drustveno odgovorne aktivnost podrazumjevaju i novcane pomoci u ovakvim situacijama.Nadam se da ne smatrate neumjesnim ovaj upit. 28627068218934

0
0
M Mudri Grk-krk...
01.03.2015. 20:26

.....i....predao stan u stanbenoj zgradi "Blažujki"-na sveti Stasija,đe je imao negda davno i svoj "lažuljpločastan" i jedan od naj najvisočijih "pregalaca" za samostalnu Crnu Goru-po njegovom ukusu? Uz pjesmu i igru brez granica:"uzmi sve što ti danas život pruža-jer šutra si uvela paprat"?

0
0