Politika

Izabrano Predsjedništvo OO Pozitivne Kotor

Na predlog predsjednice Opštinskog odbora Pozitivne Crne Gore Kotor Biljane Ćetković, za potpredsjednika OO Pozitivne izabran je Krsto Ćuković, a za članove Ranko Proroković i Svetlana Franović. Takođe, na sjednici Odbora je izabran i sekretara za odnose s javnošću na nivou grada, Sanela Nikolić.
Izabrano Predsjedništvo OO Pozitivne Kotor
Portal AnalitikaIzvor

“Opštinski odbor će svojim radom i djelovanjem u lokalnom parlamentu učiniti sve da se prestane sa nekontrolisanom devastacijom obale i spomenika kulture, što je inače  u suprotnosti sa preporukama ICOMOS-a. U gradu u kojem živi više hiljada pomoraca zalagaćemo se da svaki od njih uživa status koji im pripada. Stoga pozivamo lokalnu upravu i Vladu da konačno počnu da primjenjuju usvojene i ratifikovane konvencije koje se odnose na rad,status i zaštitu pomoraca. Kotoru je potrebna  politika okrenuta planskom razvoju grada, a sve u cilju zaštite grada i građana” ističe se u saopštenju Medijskog tima Pozitivne.

Portal Analitika

Komentari (0)

Želite da podijelite Vaše mišljenje sa čitaocima? Napišite komentar i započnite diskusiju.

Nadimak za neregistrovanog korisnika
Napišite Vaš komentar
Ovaj sajt je zaštićen sa reCAPTCHA anti spam mehanizmom.Primjenjuju se Google politika o privatnosti i uslovi korišćenja . Vaš komentar se prvo šalje timu na odobrenje. Portal Analitika zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar, bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznijeta u komentarima ne odražavaju stavove redakcije.
Prijavi se Još uvijek nemate nalog? Registrujte se.