Društvo

MUP: Novi broj časopisa “Dokument”

Novi broj “Dokumenta”, časopisa Ministarstva unutrašnjih poslova, objavljen je danas i dostupan je na veb sajtu www.mup.gov.me.
MUP: Novi broj časopisa “Dokument”
Portal AnalitikaIzvor

MUP Crne Gore danas obilježava Dan žaštite i spašavanja. Planirane aktivnosti povodom ovog datuma odvijaju se na platou ispred zgrade Rektorata Univerziteta Crne Gore i u KIC-u „Budo Tomović“. Zainteresovani će biti u prilici da prisustvuju predstavljanju sistema zaštite i spašavanja ispred zgrade Rektorata, a obilazak učesnika smotre planiran je za 15:00 časova, gdje će se prisutni upoznati sa aktivnostima koje sprovode pripadnici sistema zaštite i spašavanja u Crnoj Gori - Direktorat za vanredne situacije, opštinske službe zaštite i spašavanja, Crveni krst Crne Gore, Zavod za hitnu medicinsku pomoć, gorske službe spašavanja, radioamateri i mnoge druge specijalističke jedinice.

Obilježavanje Dana zaštite i spašavanja  nastavlja se u KIC-u  „Budo Tomović“,  gdje će se od 17:00 časova odvijati svečana dodjela nagrada i priznanja, a biće prikazan i film o rano preminulom pilotu Avio-helikopterske jedinice MUP-a Slavku Iliću, autora Relje Erakovića.

Portal Analitika