Politika

Milan Popadić predsjednik OO SDP-a Mojkovac

Na izbornoj Konvenciji Opštinskog odbora Socijaldemokratske partije (SDP) Mojkovac za predsjednika tog odbora izabran je Milan Popadić.
Milan Popadić predsjednik OO SDP-a Mojkovac
Portal AnalitikaIzvor

„Delegati su izabrali jedanaestočlani Opštinski odbor, a nakon toga izabran je i predsjednik OO u narednom četvorogodišnjem mandatu, Milan Popadić“, saopšteno je iz OO SDP-a Mojkovac.

Konvenciju je pozdravio potpredsjednik SDP-a Raško Konjević, a prisustvovali su joj i  SDP-a poslovni direktor SDP-a Danilo Mirotić i menadžer ovog Opštinskog odbora Danilo Orlandić.

Konjević je pohvalio dosadašnji rad ovog odbora i njegovog dosadašnjeg predsjednika Stevana Grdića, koji je, kako je rekao, svojim nesebičnim zalaganjem dao značajan doprinos u uspostavljanju i razvoju mojkovačkog odbora socijaldemokrata.

„Novoizabrani predsjednik Popadić se zahvalio svima na ukazanom povjerenju i istakao da je siguran da će SDP u Mojkovcu doživjeti snažan rast u narednom periodu, a posebnu pažnju će posvetiti radu u mjesnim zajednicama i uključivanju većeg broja mladih sugrađana u politički život.“, zaključuje se u saopštenju OO SDP Mojkovac.

Portal Analitika