Politika

LEKIĆ: Zabrinjavajuće djelovanje pojedinih medija

Predsjednik Demokratskog fronta Miodrag Lekić upozorio je danas na zabrinjavajuće djelovanje pojedinih medija radi diskreditovanja političkih aktivista i gušenje kritičke misli u Crnoj Gori.
LEKIĆ: Zabrinjavajuće djelovanje pojedinih medija
Portal AnalitikaIzvor

Lekić je razgovarao u Skupštini Crne Gore sa delegacijom Kraljevine Švedske, koju je predvodio predsjednik parlamenta Urban Ahlin.

Lekić je upoznao sagovornike sa programom DF i najznačajnijim pravcima političkog djelovanja. On je saopštio stavove Fronta o političkoj i ekonomskoj situaciji u Crnoj Gori, naglašavajući mnoge unutrašnje probleme, prije svega u afirmisanju pravne države.

“Na interesovanje sagovornika, Lekić je pojasnio problem slobode medija u Crnoj Gori i njegovu političku pozadinu, naglašavajući zabrinjavajuće djelovanje pojedinih medija u cilju diskreditovanja političkih aktivista i na taj način gušenja kritičke misli u državi”, kaže se u saopštenju.

Lekić je razgovarao i sa ambasadorom Norveške u Crnoj Gori Nilsom Ragnarom Kamsvagom o aktuelnoj situaciji u Crnoj Gori, integracionim procesima i najvažnijim pitanjima iz međunarodnih odnosa, posebno onih koja imaju uticaj na region zapadnog Balkana.

“Sagovornici su se usaglasili da ispunjavanje javno saopštenih međunarodnih uslova bitno utiče na samu dinamiku integracionih procesa”, kaže se u saopštenju.

Portal Analitika