Fudbal

Prijave za turnir „Nikšićko Pivo Fan Cup 2015“ za južnu regiju do utorka

Pivara „Trebjesa“ produžila je rok za prijave ekipa iz gradova južne regije na amatersko takmičenje u malom fudbalu Nikšićko Pivo Fan Cup. Ekipe je moguće prijaviti zaključno sa ponedjeljkom, 2. martom.
Prijave za turnir „Nikšićko Pivo Fan Cup 2015“ za južnu regiju do utorka
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Prijavljivanje ekipa obavlja se u Restoranu D&R, Berkovići, u Budvi, svakog dana od 14h do 20h (kontakt tel. 067 519 444). Ekipe treba da dostave popunjenu Prijavu i Izjavu, koje se mogu naći na sajtu www.niksickopivo.com. Do početka prve utakmice neophodno je dostaviti i ljekarsku potvrdu, koja se dobija uz minimalnu participaciju od tri eura.

Iz kompanije su naglasili da, ukoliko prestavnik ekipe nije u mogućnosti lično da dostavi dokumentaciju, skeniranu Prijavu sa podacima o svim članovima ekipe može poslati na e-mail adresu: niksicko.fc@molsoncoors.com, s tim što do održavanja generalnog tehničkog sastanka i žrijeba ekipa, 3. marta, treba da dostavi kompletnu dokumentaciju u originalu.

Budva je prvi grad koji će ugostiti kvalifikacioni turnir ovog takmičenja. Po četiri najuspješnije ekipe sa regionalnih takmičenja boriće se u septembru za titulu pobjednika, na završnom turniru u Podgorici. Za najbolje amaterske ekipe u malom fudbalu Nikšićko Pivo je pripremilo novčani fond vrijedan 10.000 eura, kao i brojne robne nagrade.

Portal Analitika