Fudbal

Delibašić: Sudija je odlučio derbi

Ogorčen je suđenjem u derbiju protiv Budućnosti bio napadač Sutjeske Andrija Delibašić. Bivši crnogorski reprezentativac ističe da je arbitar Miloš Novović direktno uticao na konačan rezultat utakmice.
Delibašić: Sudija je odlučio derbi
Portal AnalitikaIzvor

"Od starta je donosio odluke na našu štetu. Ne znam ko ga je poslao da dijeli pravdu i Nikšiću, ali je jasno da iza takve arbitraže, stoji pozadina. Nije mi jasno kako kako utakmicu između Sutjeske i Budućnosti može da sudi arbitar iz Podgorice. Prestrogo je isključio Vladimira Jovovića i nije nam poslije toga dozvolio da igramo kako smo željeli, jer smo već u prvom dijelu mogli da popravimo rezultat", kazao je Delibašić za Informer CG.

Iskusni fudbaler razočaran je stanjem u crnogorskom fudbalu.

"Vratio sam se da bih pomogao svom klubu, ali sada vidim da se ovdje neke stvari nisu promijenile i pitanje je da li će ikada. Stanje je i dalje veoma loše, a ova utakmica je ogledalo svega toga. Mnogo sam razočaran, ali se ne kajem što sam došao u Sutjesku. Čestitam Budućnosti na pobjedi, imaju mnogo mladih igrača, ali ovakve stvari ne utiču pozitivno na momke koji žele u Crnoj Gori da igraju fudbal",  zaključio je Delibašić.

Budućnost je juče pobijedila u Nikšiću Sutjesku 3:0 na startu drugog dijela prvenstva Crne Gore.

Portal Analitika