Abiznis

M:tel: Roming tiketi po cijeni od 4,9 eura, "Prva klasa" za 29 eura

Da bi svojim korisnicima obezbijedila da ostanu u kontaktu sa porodicom i prijateljima uz najpovoljniju komunikaciju dok borave u Srbiji, kompanija m:tel je inovirala ponudu m:roming tiketa. Ponuda sadrži petnaestodnevni tiket po cijeni od 4,9 eura ,a korisnici mogu i da izaberu tiket "Prva klasa" za neograničenu komunikaciju do kraja 2015. godine za samo 29 eura, saopšteno je Portalu Analitika iz kompanije.
M:tel: Roming tiketi po cijeni od 4,9 eura, "Prva klasa" za 29 eura
Portal AnalitikaIzvor

"Jedini uslov je da pri dolasku u Srbiju korisnik odabere mt:s mrežu, kako bi iskoristio  sljedeće benefite koje dobija aktivacijom m:roming tiketa-neograničene minute ka mobilnoj i fiksnoj mreži Telekoma Srbija i ka mobilnoj i fiksnoj mreži m:tel-a (mobilnoj 068, Revolucija 060 i fiksnoj 078), neograničene SMS poruke ka brojevima iz Telekom Srbija, m:tel 068 i Revolucija 060  mreže, neograničen internet i neograničene dolazne pozive iz bilo koje mreže u svijetu. Kupovina m:roming tiketa se vrši putem m:tel menija pozivom *105#, besplatnim pozivom korisničkog servisa 1600/1606 ili odlaskom u neku od m:tel-ovih poslovnica", precizirano je u saopštenju.

Tiketi su namijenjeni prepaid (068 i Revolucija 060 ), postpaid i biznis korisnicima m:tel-a.

Više informacija o cjelokupnoj ponudi m:tel-a, korisnici mogu naći na Facebook stranici "Mtel Imate prijatelje", veb sajtu www.mtel.me, kao i besplatnim pozivom korisničkog servisa na broj 1600.

Portal Analitika