Fudbal

T1. CFL: Goleada i trijumf Mladosti, samo bod za Rudar!

Fudbaleri Mladosti u goleadi na Starom aerodromu savladali su Bokelj sa 4:2 u 18. kolu Telekom Prve crnogorske fudbalska lige. Lider Rudar igrao je bez golova sa Grbljem u Pljevljima, Lovćen i Petrovac su u finišu upisali pobjede nad Mogrenom odnosno Beranama, dok su mreže mirovale u Baru. Podsjećamo, u derbiju kola Budućnost je u gostima savladala Sutjesku 3:0.
T1. CFL: Goleada i trijumf Mladosti, samo bod za Rudar!
Portal AnalitikaIzvor

Loše je sve krenulo za Mladost na Starom aerodromu jer je Bokelj poveo preko Maraša u 3. minutu. Ipak, već do poluvremena domaćin je preokrenuo preko Jovanovića i Đalca. Početkom drugog poluvremena dva gola za dva minuta. Najprije je gost izjednačio preko Macanović, ali je vrlo brzo Đalac vratio prednost Podgoričanima. Konačan rezultat postavio je povratnik u crnogorski fudbal Ivan Vuković.

Lider Rudar je uzeo samo bod u Pljevljima protiv Grblja odigravši meč bez golova pod Trebjesom. Pljevljaci sada imaju samo dva boda više od Mladosti, ali pet od Sutjeske i šest od Budućnosti. Strijelci nijesu bili raspoloženi, pa je Lovćen golom Bogdanovića na deset minuta do kraja savladao Mogren, istim rezultatom Petrovac je slavio u Beranama pogotkom Kneževića u 86. minutu. Mreže su mirovale u Baru između Mornara i zete a gosti su pola sata igrali sa igračem manje.

Pljevlja:

Rudar – Grbalj 0:0 KRAJ

Stari aerodrom:

Mladost – Bokelj 4:2 (2:1) KRAJ

Jovanović 22', Đalac 37', 59', Vuković 64' - Maraš 3', Macanović 57'

Cetinje:

Lovćen – Mogren 1:0 (0:0) KRAJ

Bogdanović 79'

Bar:

Mornar – Zeta 0:0 KRAJ

(Dujković, Zeta - crveni karton u 59')

Berane:

Berane – Petrovac 0:1 (0:0) KRAJ

Knežević 86'

(Cimbaljević, Berane - crveni karton u 60')

Nikšić:

12 sati: Sutjeska – Budućnost 0:3

Pavićević 11’, Raspopović 53', Ilinčić 54'

RASPORED 19. KOLA:

raspored19-kolotcfl

TABELA:

tabelat1cfl24-02kraj
Portal Analitika