Turizam

Tajms: Kotorski "Forza Mare" među u 50 najboljih butik-hotela na Mediteranu

Britanski dnevni list Tajms (The Times) uvrstio je kotorski Hotel "Forza Mare" na listu 50 najboljih butik-hotela na Mediteranu, saopšteno je Portalu Analitika iz Nacionalne turističke organizacije.
Tajms: Kotorski "Forza Mare" među u 50 najboljih butik-hotela na Mediteranu
Portal AnalitikaIzvor

Na toj listi se nalaze odabrani ugostiteljski objekti - od Majorke, Marbelje, preko Azurne obale, Dubrovnika, do Bodruma.

- Hotel "Forza Mare" se ističe položajem na samoj obali mora, a kao njegova posebnost izdvajaju se tematski uređene sobe, po uzoru na deset različitih zemalja svijeta. Popularnost ovog hotela i Crne Gore, kao jedne od omiljenih destinacija na Mediteranu, iz godine u godinu potvrđuju i svjetski poznate zvijezde, koje su ovdje boravile. Tako su se među najpoznatijim gostima na listu dobrotskog hotela upisali i Bijonse i Džej-Z, Pep Gvardiola, Roberto Kavali i Tina Turner, a ketering iz hotela dostavljan je i Tomu Kruzu, koji je jahtom obilazio Boku - ističu iz NTO.

Iz te organizacije podsjećaju da je od početka godine Crna Gora, između ostalog, predstavljena u prestižnim magazinima "World Traveler" i "Robb Report", "Huffington Post"-u, američkom "Forbes"-u. Jedan od najuticajnijih dnevnih listova u Njemačkoj "Die Welt" Crnu Goru prepoznaje kao najbolju destinaciju za investiranje, dok je u martovskom izdanju jahting časopisa "Boat International" Crna Gora predstavljena kao nova svjetska jahting destinacija. 

Portal Analitika