Politika

SNP: Predsjednica Vuksanović da odblokira račun Opštine Kolašin što prije

Neophodno je da do kraja marta predsjednica Opštine Kolašin ponudi neka konkretna rješenja aktuelnih problema, a najprije da se odblokira račun opštine, stav je Opštinskog odbora SNP u Kolašinu.
SNP: Predsjednica Vuksanović da odblokira račun Opštine Kolašin što prije
Portal AnalitikaIzvor

Kako se navodu u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika, Opštinski odbor te stranke održao je juče sastanak kojem je prisustvovao i predsjednik SNP­-a Srđan Milić. Tom prilikom je zaključeno da i dalje traje naslijeđeno loše stanje u Opštini.

- Neophodno je veće angažovanje Željke Vuksanović, koja se prema koalicionom dogovoru sa SDP-om, nalazi na mjestu predsjednice opštine Kolašin. Samim tim što je SDP preuzeo najveći dio odgovornosti kad je u pitanju funkcionisanje lokalne vlasti i što je Vuksanović članica partije koja je na državnom nivou vlast, od nje se očekuje daleko više - navode iz SNP-a.

Iz te stranke dodaju da je neophodno da Vuksanović do kraja marta "ponudi neka konkretna rješenja aktuelnih problema, a najprije da se odblokira račun opštine Kolašin".

- Na taj način će se poslovanje Opštine vratiti u zakonite tokove što će svakako dati pozitivan rezultat. Takođe, mi u SNP-u smo svjesni da to ne zavisi samo od predsjednice Opštine te se nadamo da će i resorno ministarstvo i nadležni ministri u Vladi Crne Gore ispuniti svoj dio obaveza koje se tiču Kolašina. Nakon toga, uz adekvatan socijalni program pristupiće se racionalizaciji lokalne uprave. Sa naše strane, neće biti nikakvih nesuglasica niti problema da se to i ostvari - stoji u saopštenju OO Kolašin SNP-a.

Portal Analitika