Zabava

Džasmin Trajdevil: Nisam odgajana da se slikam gola (VIDEO)

Samoprozvana pop-zvijezda i ponosna vlasnica tri dojke, Džasmin Trajdevil (Jasmine Tridevil), prvi put je javno govorila nakon "anatomske nadgradnje" koju je imala.
Džasmin Trajdevil: Nisam odgajana da se slikam gola (VIDEO)
Portal AnalitikaIzvor

Njena operacija je podijelila svijet na one koji smatraju da je Džasmin vjerovatno prva žena na svijetu koja ima umjetnu treću dojku, i na one koji smatraju da je ova djevojka samo pokrenula jednu od najvećih obmana otkad postoji Internet. Ali, niko nije mogao ni da pretpostavi šta stoji iza onoga što je uradila. Sve do sada...

Trajdevil je do sada objavila kako je ne interesuje što drugi misle o njenim grudima. Prve vijesti o tome kako joj je operacija promijenila život, proširile su se širom svijeta prošle godine. Međutim, brojni komentatori smatraju kako je riječ o protezi koju stavlja po potrebi, čemu je doprinijela i njena izjava kako joj je na aerodromu u Tampi ukradena torba sa "protezom sa tri dojke".

- Moje grudi su prave i ne interesuje me šta drugi misle. Nisam oduvjek željela da ih bude tri - tu ideju sam dobila prije dvije godine... Ljudi uvijek imaju nešto da kažu: ili kritikuju ili su oduševljeni i žele da se fotografišu samnom - kazala je Džasmin.

2402jasmin1Iako zbog "dodatka" mnogo podsjeća na lik iz filma "Totalni opoziv", reakcije nisu uvijek pozitivne.

- Kada se pojavim u parku gdje ima djece, roditelji mi s prezirom gledaju. Ali, kada odem u bar, izgleda da se svima dopada - dodala je ona.

Ova djevojka s ambicijama da postane velika zvijezda navela je kako je za operaciju izdvojila 12.000 funti (16.360 eura), a zahvat je trajao sat i po. Takođe je rekla da je bilo teško naći hirurga koji bi uradio ovu operaciju.

- Jedan hirurg mi je spustio slušalicu. Mislim da su mnogi mislili da ih zovem kako bi ih provocirala, ali ja sam bila ozbiljna. Samo oni nisu to shvatili... Drugi hirurg mi je rekao da sam luda i da treba da se javim u duševnu bolnicu - ispričala je Trajdevil.

Kada je konačno pronašla doktora koji će izvesti operaciju, morala je da potpiše ugovor da nikada neće otkriti njegovo ime.

- Razlog zbog kojeg sam dodala treću dojku jeste - da postanem odbojna muškarcima. Jednostavno, nisam više željela da mi muškarci prilaze. Zato sam dodala treću dojku! Ali, to ne znači da ne želim više da se dobro provodim. I dalje mogu da nosim provokativnu odjeću i da se osjećam lijepom.

Brojni mediji širom svijeta požurili su u Tampu, rodni grad ove 21-godišnjakinje, nakon što je objavila fotografije, ali je ona odbila da bilo kome da intrevju.

- Svijet me prezire, o meni pričaju sam najgore. Smatraju da bih baš sve uradila za trenutak pažnje i to je tačno - volim pažnju i ne stidim se zbog toga. Jer, svaki zabavljač bi sve uradio da privuče pažnju, bez obzira da li to želi da prizna ili ne. Da to ne rade, nikada ne bi postali slavni - kaže Džasmin, koja od operacije nije razgovarala sa svojom majkom.

2402jasmin2Ova domino-dama tvrdi da je njeno ime tetovirano na 11 muškaraca.

Imala je brojne pozive da jednom za sva vremena razuvjeri javnost kako je riječ o protezi sa tri dojke - ali je svaki od njih odbila.

- Nikada se ne bih slikala bez odjeće - to je protivno načelima po kojima sam odrastala - navela je ona.

Viralna senzacija stiče novu slavu - i novac - pop pjesmicom "Born to Serve" u čijem je nastanku i sama učestvovala, a ujedno nastavlja da šokira svijet svojim nesvakidašnjim životnim stilom.

- Pomjeram granice, radim opasne stvari. Nikada nisam pomišljala da ću promijeniti bilo što na svom tijelu. Uvijek sam bila srećna onim kako izgledam. Ali, izgleda da sam ja promijenila - zaključuje Trajdevil.

Izvor: The Huffington Post

Portal Analitika