Fudbal

Nasri: Sada smo spremni za Barsu

Vezni igrač Mančester Sitija Samir Nasri istakao je da će ove sezone biti potpuno drugačija priča u dvomeču sa Barselonom u Ligi šampiona. Siti je prošle sezone eliminisan od Katalonaca ukupnim rezultatom 4:1, a šansu za revanš imaće opet u osmini finala. Prvi duel je u utorak na Etihadu.
Nasri: Sada smo spremni za Barsu
Portal AnalitikaIzvor

"Prošle sezone nijesmo bili spremni. Ova godina je potpuno drugačija. Poštujemo ih, ali ne plašimo se. Vrijeme je da pišemo svoju istoriju u Ligi šampiona", rekao je Nasri.

Francuz je veoma oprezan pred duel sa Kataloncima. 

"Barselona ima sjajnu fudbalsku filozofiju. Može biti zabavno ako igraš svoju igru, ali ako oni imaju posjed onda više nije zabavno", rekao je Nasri. 

Menadžer Manuel Pelegrini želi da njegov tim protiv Barse potvrdi dobru formu koju je najavio sa 5:0 protiv Njukasla u subotu. 

"Ključna stvar je da glavni igrači individualno dobro odigraju. Najvažnije je da se borimo za posjed lopte, da izvršimo pritisak na Barsimu odbranu", rekao je Pelegrini. 

Argentinac je istakao Serhija Aguera kao najveću opasnost po protivnički tim. 

"Aguero je vaoma važan igrač, on je jedan od petorice najboljih na svijetu. Kada je spreman veoma ga je teško zaustaviti", istakao je Čilenac i potvrdio da je Džejms Milner 100% spreman za meč.

Portal Analitika