Tenis

Đoković: Beker je doprinio mom seksu... ovaj, uspjehu

Prvi teniser svijeta Novak Đoković odao je priznanje treneru Borisu Bekeru koji je u posljednjih 14 mjeseci zajedničkog rada umnogome doprinio njegovom uspjehu.
Đoković: Beker je doprinio mom seksu... ovaj, uspjehu
gordana borović
gordana borovićAutor
Portal AnalitikaIzvor

"Beker je zaslužan za moj uspjeh, naročito u drugoj polovini 2014. godine. Naš odnos je izvanredan ne samo na terenu, već i van njega. Nikada se ni oko čga nismo posvađali", rekao je Đoković na konferenciji za novinare u Duibaiju, a prenosi AFP.

Srpski teniser je potom, želeći da objasni kako je Beker doprinio njegovom uspjehu napravio mali lapsus pa je umjesto riječi uspjeh - ("success" na engleskom) rekao "seks", da bi se duhovito odmah "izvukao' rekavši da se "sada sigurno znoje ruke" njegovom PR menadžeru.

"Sigurno je jedno - mnogo mi je pomogao", dodao je Đoković.

U originalu, Novak je u tom dijelu govora o Bekeru na engleskom rekao “He contributed something new to my sex... (smijeh) ... to my success! (smijeh) I guess my PR's hands are sweating now (smijeh) .. as I say he contributed a lot - yeah!”

Prvi teniser Srbije naglasio je da tek predstoje uspjesi koje će postići u saradnji sa Bekerom.

"Boris i ja i dalje želimo da postignemo mnogo toga. Osjećamo da je ovo samo početak. Osvojili smo dva gren slem turnira i igrali smo finale na Rolan Garosu", podsjetio je Djoković koji počinje svoj pohod na petu titulu u Dubaiju u utorak, kada će se u prvom kolu sastati sa Kanađaninom Vasekom Pospišilom.

(Blicsport)

 

Portal Analitika