Politika

PCG izabrala Predsjedništvo Gradskog odbora

Podgorici ,kao i Crnoj Gori potrebne su korjenite promjene, kazao je predsjednik Gradskog odbora Glavnog Grada Pozitivne Crne Gore Radovan Marić na sjednici na kojoj je izabrano Predsjedništvo Gradskog odbora GG.
PCG izabrala Predsjedništvo Gradskog odbora
Portal AnalitikaIzvor

“Za potpredsjednike GOGG izabrani su magistri Milena Pavićević i Srđa Popović, za članove pravnica Zagorka Pavićević, ekonomistiknja Mira Asanović , studentkinja Jovana Božović, i sekretar matematičarka Jelena Radenović.

Tom prilikom Marić je kazao da su Podgorici ,kao i Crnoj Gori potrebne korjenite promjene, jer sistemski loše stanje u kojem se više od dvije decenije nalazi Glavni grad jedino odgovara aktuelnoj vlasti.

"Glavnom gradu je potrebna odgovorna vlast, koja će raditi isključivo u interesu građana, za razliku od onih koji godinama stvaraju nestručni, neprofesionalni i neodgovorni kadar. Pozitivna Crna Gora će se kroz rad Odbora i odbornika u loklanom parlamentu fokusirati na lokalne probleme i zalagati za modernu, transparentnu i efikasnu lokalnu upravu,koja kao takva jedino može odgovoriti potrebama grada i građana", naglasio je Marić.

Portal Analitika