Radošević završio prvi dio priprema

Crnogorski bokser Predrag Radošević završio je tronedjeljne bazične pripreme u Kolašinu, pod nadzorom člana Stručnog štaba Zlatka Malikovića, saopšteno je iz njegovog štaba. Radošević je u Kolašinu počeo pripreme za kvalifikacioni meč za titulu profesionalnog prvaka Evrope u WBO federaciji.
Radošević završio prvi dio priprema
Portal AnalitikaIzvor

"Radošević i njegov Stručni štab zadovoljni su uslovima koje su imali u Kolašinu, kao i intenzitetnom treninga koji je tamo odrađen. Jutarnji treninzi su se bazirali na trčanju i skijanju, dok su popodnevni bili usmereni ka teretani i plivanju u bazenu", piše u saopštenju iz štaba crnogorskog boksera.

Navodi se da će Radošević naredne sedmice odraditi testiranje u Institutu za sportsku medicinu, na Košutnjaku.

"Ti rezultati daće precizniju sliku o mogućnostima našeg borca, a takođe će biti opredjeljujući za doziranje treninga u predstojećem periodu, što je posebno bitno, s obzirom da će prvi put raditi u kategoriji do 69,8 kilograma", piše u saopštenju.

Najavljena je mogućnost da Radošević četiri nedjelje završnih priprema i sparinga obavi u Sloveniji, u kampu profesionalnog prvaka Evrope Dejana Zaveca.

"Do tada će pripreme obavljati u Podgorici, uz stručni nadzor Dragana Đuričkovića, u bokserskom klubu Podgorica", stoji u saopštenju.

Saopšteno je da će termin i mjesto održavanja Radoševićevog meča biti poznato u narednih desetak dana. (Mina)

Portal Analitika