Košarka

Šehović: Odlična uvertira za ABA ligu

Košarkaši Budućnosti pobjednici su Kupa Crne Gore – kapiten Budućnost Volija Suad Šehović je najbolji igrač finalnog turnira.
Šehović: Odlična uvertira za ABA ligu
Portal AnalitikaIzvor

- Ovo je dobra uvertira za ono što slijedi u ABA ligi. Dobro smo se pripremili za završnicu Kupa, došli u Bar kao favoriti u tu ulogu opravdali uz odlično izdanje u oba meča. Zeta 2011 je iznenadila plasmanom u finale, a mi smo odigrali odlično u odbrani i zaslužili ubjedljivu pobjedu. Svi igrači su pokazali veliku želju, držali smo visok ritam tokom svih 40 minuta i ubjedljiva pobjeda nije dolazila u pitanje nijednog trenutka –kazao je kapiten Budućnost Volija Suad Šehović.

- Zasluženo smo osvojili trofej i u oba meča pokazali kvalitet. U polufinalu protiv Teoda odigrali smo veoma dobro u odbrani, a u finalu smo bili još dominantniji u svim segmentima. Moramo da budemo zadovoljni, prije svega zbog činjenice da su i tri mlada igrača dobila priliku i smatram da su je iskoristili na pravi način. Osvajanje trofeja je dobra uvertira pred najvažnije mečeve u sezoni u regionalnom takmičenju – kazao je trener Budućnost Volija Igor Jovović.

Portal Analitika