Kolike su cijene karata za meč Mejveder - Pakjao?

Borba koju su svi čekali zakazana je za 2. maj, ali će samo oni sa dubokim džepovima moći da se nađu „MGM Grand Areni“ u Las Vegasu.
Kolike su cijene karata za meč Mejveder - Pakjao?
Portal AnalitikaIzvor

Ljubitelji boksa željno očekuju okršaj Flojda Mejvedera i Manija Pakjaa u ringu, ali je odavno bilo jasno da će ga velika većina gledati preko malih ekrana. Prema pisanju „Forbsa“, najjeftinija karta za predstojeću borbu i to na posljednjem nivou „MGM Grand Arene“ koštaće nešto manje od 4.000 dolara i to preko posrednika. To znači da će zvanična cijena karata biti nešto niža, ali samo simbolično. 

Trenutno najskuplja karta koja može da se nađe u prodaji je oko 12.500 dolara, ali je izvjesno da će ulaznice za mjesta bliža ringu biti mnogo skuplja, a ona odmah uz njega i preko 100.000 dolara, ako ne i više. 

Mejveder i Pakjao se smatraju dvojicom najboljih boksera svoje generacije, a o njihovom okršaju u ringu se pregovaralo duže vrijeme. 37-godišnji Amerikanac će kao ulog u toj borbi staviti svoje titule u velter kategoriji u verzijama WBC i WBA, dok će ulog 36-godišnjeg Filipinca biti WBO verzija. (B92)

Portal Analitika