Abiznis

MA: Karte ka evropskim destinacijama od 99 do 179 eura

Crnogorski nacionalni avio-prevoznik nastavlja sa nizom promotivnih akcija i iznenađenja za svoje putnike. Ovoga puta riječ je o veoma atraktivnim tarifama, koje se odnose na skoro sve evropske metropole ka kojima Montenegro Airlines saobraća.
MA: Karte ka evropskim destinacijama od 99 do 179 eura
Portal AnalitikaIzvor

Svi zainteresovani mogu u  okviru najnovije zimske akcije svoje povratne karte, sa svim taksama, kupiti po cijeni od 99 do 179 eura, u zavisnosti od destinacije.

Ove izuzetno atraktivne tarife putnicima su na raspolaganju u periodu od 23. februara do 03. marta 2015. godine, kada se mogu rezervisati i kupiti karte. Period u kome trebaju realizovati  putovanje je od 01. marta do 30. aprila 2015. godine.

U okviru zimske akcije povratna karta sa svim taksama za/iz Beograda do Podgorice ili Tivta iznosiće 99 eura, Ljubljane 109 eura, Rima 149 eura, Beča 159 eura, Ciriha i Frankfurta  169 eura  i Pariza  179 eura. Ove cijene važe i za  putovanja započeta u inostranstvu.

Broj sjedišta po ovim cijenama je ograničen, zato svi koji žele da iskoriste povoljnosti treba što prije da rezervišu i kupe svoje karte.

Karte se mogu kupiti u svim poslovnicama Montenegro Airlinesa, pozivom na broj kol centra 19804, putem web sajta www.montenegroairlines.com, kao i kod prodajnih agenata u zemlji i inostranstvu.

 

Portal Analitika