Zabava

Pamela Anderson izbacila suprugovu ćerku i psa na ulicu

Samo nekoliko sati nakon što je Rik Solomon zatražio poništenje braka od Pamele Anderson, 47-godišnja glumica je iz njihove porodične kuće u Malibuu na ulicu izbacila njegovog psa, a zatim i ćerku, piše "Daily Mail".
Pamela Anderson izbacila suprugovu ćerku i psa na ulicu
Portal AnalitikaIzvor

Zvijezda "Čuvara plaže" je prošle sedmice podnijela zahtjev za razvod od Solomona, koji je potom zatražio njegovo poništenje u Las Vegasu, navodeći kako ga je Pamela u brak, u januaru 2014, "uvukla na prevaru". Popularna plavuša je zatim, motivisana osvetom, njegovog rotvajlera Bamblbija izbacila iz kuće, a pas navodno još nije pronađen.

Solomon, koji trenutno radi u Las Vegasu, Pamelu je zamolio da se strpi i pričeka kako bi njegove dvije ćerke tinejdžerke, koje su dotad živjele sa njima, pronašle novi smještaj. Glumica je to odbila i prvo je na ulicu izbacila psa, a kada se jedna od njegovih ćerki vratila kući, Anderson joj je naredila da se spakuje i odseli. Djevojka je pokušala da pronađe svog kućnog ljubimca, ali to joj nije pošlo za rukom.

Solomon, koji je inače producent, navodno je težak 16 miliona dolara, a američki tabloidi pišu da je poništenje zatražio kako bogatstvo ne bi morao da dijeli sa Pamelom, koja je prethodno zatražila razvod.

Riku i Pameli ovo nije prvi brak. Prvi put su se vjenčali 2007. godine, ali razveli su se nakon samo dva mjeseca.

(index.hr)

 

Portal Analitika