Podgorica

Saniran problem sakupljanja kanalizacije ispred kapije OŠ "Oktoih"

Gradonačelnik Podgorice Slavoljub Stijepović sa saradnicima obišao je danas radove na odvođenju atmosferskih voda ispred glavne i pješačke kapije Osnovne škole „Oktoih“ na Zabjelu, saopšteno je Portalu Analitika iz PG biroa.
Saniran problem sakupljanja kanalizacije ispred kapije OŠ "Oktoih"
Portal AnalitikaIzvor

Gradonačelnik je tom prilikom istakao da je gradska uprava nakon upoznavanja sa problemom angažovala gradske službe i preduzeća da pripreme dokumentaciju i pronađu adekvatno rješenje za konkretan slučaj, nakon čega je odmah krenula u realizaciju ovog projekta. On je izrazio posebno zadovoljstvo što će dugogodišnji problem sakupljanja atmosferske kanalizacije konačno biti riješen na kvalitetan način, posebno ističući da će svi učenici, njihovi roditelji i zaposleni u školi, nakon završetka radova, i prilikom obilnih padavina moći nesmetano da koriste sve prilaze Osnovnoj školi „Oktoih“.

Gradonačelnik Stijepović je naglasio da će uprava Glavnog grada nastaviti da rješava ovakve i slične probleme u partnerstvu s građanima Podgorice, u njihovom najboljem interesu i u cilju obzbjeđivanja boljeg kvaliteta života u svim djelovima glavnog grada.

U realizaciju radova uključeni su d.o.o. „Vodovod i kanalizacija“ i  Agencija za stanovanje Glavnog grada, a očekuje se da radovi budu završeni u narednih nedjelju dana, ukoliko to dozvole vremenske prilike.

Portal Analitika