Zabava

Ovako danas izgledaju junaci "Harija Potera"

Kada su se, prije 14 godina, prvi put okupili kako bi snimili film "Hari Poter i kamen mudrosti" svi akteri ovog filma bili su djeca. Danas, nakon snimljenih osam dijelova filma, tek boja kose ili karakteristične oči bi mogli da odaju da su to zapravo oni.
Ovako danas izgledaju junaci "Harija Potera"
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

DANIJEL REDKLIF: Danijel je glavni junak svih osam dijelova filma i tumačio je lik Harija Potera. Nakon serijala nije imao previše sreće sa filmskim ulogama, a sve je iznenadio kada je pristao da se u jednoj pozorišnoj predstavi pojavi go.

2002votson

EMA VOTSON: Glumica Ema Votson je takođe glumila u svih osam dijelova, a tumačila je lik Hermione Džin Grejndžer studentkinje koja postaje glavna u razredu i svoju inteligenciju koristi da pomogne Hariju Poteru. Ni ona nije pretjerano bila uspješna u nastavku glumačke karijere, ali je i dalje veoma omiljena u Britaniji.

2002grint

RUPERT GRINT: Rupert zajedno sa Emom i Danijelom čini najpoznatiji dječji filmski trio. U "Hari Poteru" je tumačio lik Rona Vizlija koji je bio najbolji drug Harija. Potiče iz čistokrvne porodice čarobnjaka, a sedmo je dijete i zajedno sa braćom, sestrama i roditeljima živi u kući koju zove "Jazbina". Snimio je nekoliko manjih filmova, odnedavno je u vezi, a za karijeru i ne mora previše da brine jer ima bogatstvo vrijedno 51 milion dolara.

2002linc

IVANA LINČ: Luna Lavgud je vještica koja je pohađala Hogvorts školu vještičarenja i čarobnjaštva. Ima jedinstveni osjećaj za modu i zbog toga je ljudi smatraju čudnom. Ona često nosi čudne komade nakita, kao što je ogrlica napravljena od čepova krem-piva i rotkvice kao minđuše. Privatno Ivana koja je Lunu igrala u franšizi takođe voli nakit i ima sopstvenu kolekciju. U posljednjih nekoliko godina pojavljivala se u serijama i tv filmovima, ali je u rodnoj Irskoj jedna od najvećih zvijezda.

2002vrajt

BONI VRAJT: Boni tumači lik Džini Vizli koja je najmlađa u kući i jedino je žensko dijete poslije šestoro braće. Jedna je od značajnijih ženskih likova u filmovima, a u sedmom dijelu čak postaje i žena glavnog junaka, Harija Potera. Boni ima 23 godine i prilično je uspješna, ali ne kao glumica već kao model, scenaristkinja i producentkinja.

Izvor i foto: blic.rs

Portal Analitika