Ostalo

Mojkovac domaćin Top 16 seniora i Top 10 seniorki

Mojkovac će u subotu i nedjelju biti domaćin stonoteniskog turnira Top 16 za seniore, na koji su pozvani najbolji crnogorski igrači sa rang liste, saopšteno je iz Stonoteniskog saveza.
Mojkovac domaćin Top 16 seniora i Top 10 seniorki
Portal AnalitikaIzvor

Navodi se da su zbog obaveza u matičnim klubovima učešće otkazali Irfan Čekić, Nikola Jušković, Filip Radović i Vladimir Đukić, koji je dobio poziv stručnog Savjeta.

“Top 16 je turnir za koji se pozivaju najbolji takmičari sa crnogorske rang liste. To je, poslije državnog prvenstva, najbitniji i najkvalitetniji turnir koji donosi najviše bodova za crnogorsku rang listu”, piše u saopštenju Stonoteniskog saveza.

Saopšteno je, da su žrijebom, u A grupu svrstani Luka Bakić, Uroš Janković, Bojan Cubović, Filip Radulović, Belmin Kurtagić, Enedin Islamović, Alan Jašarović i Lazar Janković.

Rivali u B grupi biće Viktor Rogić, Dušan Bulatović, Nemanja Račić, Branko Cubović, Dragan Tomović, Orhan Bećiragić, Asim Bećiragić, Ivan Petrić

U konkurenciji seniorki u nedjelju, u 11 sati, biće odigran Top 10.

U A grupi igraće Neda Milačić Bogdanović, Simona Perović, Ivona Petrić, Marija Vukanić i Hilda Temalj, a u B grupi Sonja Janković, Sunčica Rogić, Minela Mandžukić, Jasmina Mandžukić i Nađa Sekulović. (Mina)

Portal Analitika