Zabava

Djeca u najupečatljivijm scenama iz filmova u trci za Oskara

One su jedne od najmlađih ljubitelja filmova i svoj doživljaj istog prenose na vrlo zanimljiv način. Naime, sestre Sofija (4) i Sejdi (3) Storino su na fotografijama izimitirale scene najboljih filmova koji su se kandidovali za Oskara.
Djeca u najupečatljivijm scenama iz filmova u trci za Oskara
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Sve scene sa velikog platna su iznijele na jedinstven način. Inače, ovo je četvrta godina za redom kako je majka djevojčica Megi pokrenula blog pod nazivom „No call me Oscar“, a Sofija je za prvu fotografiju pozirala sa svega četiri mjeseca.

Sejdi je rođena nedjelju dana nakon našeg prvog objavljivanja fotki, a sada već maše svoja krila kao u filmu „Birdman“. Ovo je nevjerovatan način da naša porodica raste i da se dokumentuju naše najdraže uspomene“, rekla je Megi.

S obzirom da su djevojčice još uvijek male i da ne mogu da pronađu sebe u filmu, one se baziraju na ključne scene koje su njima ostale upečatljive.

Tako se Sejdi opredijelila da glumi scenu iz filma „Birdman“ u kojem tumači Majkl Kiton i Evdard Norton, dok je Sofija izabrala emotivnu dramu „Whiplash” u kojima glavne uloge igraju Majls Teler i JK Simons.

Uprkos nemogućnosti da sa razumijevanjem odgledaju film, majka Megi se trudi da svojim princezicama da kratki sinopsis kako bi lakše ukapirale scene i kako bi znale šta bi odglumile.

Porodica se takođe trudi da što vjernije prenese svaki kadar, pa su ponekad potrebne nedjelje kako bi pozadina bila identična kao sa platna.

Megi priznaje da je za pozadinu za film „The Grand Budapest Hotel“, koju karakteriše desetine ružičastim kutija u pozadini, trebalo najviše vremena da se usavrši.

„Poslije nedjelju dana lijepljenja, korišćenja makaza i građevinskog papira, djevojčice su se toliko radovale snimanju da sam imala osjećaj kao da je Božić“, kaže Megi.

Izvor i foto: blic.rs

sestre2

 

Portal Analitika