Turizam

Završna konferencija povodom projekta „WiNe - Wine Tourist Network“

Konferencija povodom završetka projekta „WiNe - Wine Tourist Network“ održaće se u utorak 24. februara u Skupštinskoj Sali Prijestonice na Cetinju.
Završna konferencija povodom projekta „WiNe - Wine Tourist Network“
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Projekat sprovodi Turistička Organizacija Prijestonice Cetinje u saradnji sa partnerima Prijestonicom Cetinje i Nacionalnim udruženjem vinara i vinogradara Crne Gore sa strane Crne Gore, Razvojnom agencijom Dubrovačko-neretvanske županije DUNEA sa Dubrovačkoneretvanskom županijom i Udrugom vinogradara Dubrovačko-neretvanske županije kao sa strane Hrvatske.

Kako je najalvjeno iz organizacije, izlagači na svečanoj konferenciji biće direktorica Turističke organizacije Prijestonice Cetinje i menadžer na projektu Ana Ivanović, projekt manadzer sa Hrvatske strane Helena Kangjera, kao i predstavnik Evropske Komsije Donata Von Sigsfeld.

Projekat WiNE- Wine Tourist Network je finansiran od strane Evropske unije u okviru Prekograničnog programa Hrvatska–Crna Gora u okviru II komponente Instrumenta za predpristupnu podršku (IPA). Više informacija o ovom projektu može se naći na web stranici: www.wine-cbc.eu.

Portal Analitika