Abiznis

Zetatrans u novom poslovnom prostoru

Kompanija Zetatrans do kraja mjeseca će se preseliti u novi poslovni prostor na Ćemovskom polju, što će, prema riječima njenih predstavnika, omogućiti još racionalnije i efikasnije poslovanje.
Zetatrans u novom poslovnom prostoru
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

“Na jednom mjestu će se obavljati poslovi filijale Podgorica i uprave kompanije. Vrijednost investicije je 300 hiljada eura, a površina objekta 700 metara kvadratnih”, navodi se u saopštenju dostavljenom agenciji Mina-business.

Zetatrans će, kako se dodaje, kao i do sada nastaviti da ulaže u razvoj, tako da će se ove godine uvesti novi informacioni sistem za područje finansijskog poslovanja, a naredne program za kompletno operativno poslovanje.

 “Ova ulaganja će omogućiti da se u narednom periodu godišnje zapošljava deset do 15 mladih, obrazovanih ljudi”, rekli su iz kompanije.

Zetatrans je, kako je navedeno, svojim rezultatima obezbijedio lidersku poziciju u logističkim rješenjima na tržištu Crne Gore.

 “Iz godine u godinu posluje uspješno i ostvaruje dobit, tako da pored redovnog i urednog servisiranja svih obaveza prema radnicima i državi, svojim akcionarima, kojih ima oko tri hiljade, svake godine isplaćuje dividendu”, rekli su predstavnici kompanije.

Počev od 2007. godine, kako su precizirali, isplaćeno je oko 12 miliona eura.

 “Ovako pozitivnom poslovanju se nadamo i u ovoj, za nas jubilarnoj 50-ogodišnjici postojanja i rada, koju ćemo prigodno obilježiti”, zaključuje se u saopštenju.

Portal Analitika