Društvo

EPCG: Radovi na mreži u više gradova

U više gradova širom Crne Gore sjutra će doći do prekida u napajanju električnom energijom zbog radova na mreži, navodi se u saopštenju Elektroprivrede Crne Gore EPCG.
EPCG: Radovi na mreži u više gradova
Portal AnalitikaIzvor

Zbog radova u trafostanici Lamela Zabjelo D6 u Podgorici u terminu od 10.30 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada na uglu Jerevanske I Buda Tomovića.

Zbog radova na dalekovodu Barutana u terminu od 9.30 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Progonovići, Ćepetići, Orasi i Lipe.

Zbog radova u trafostanici Škola Farmaci u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Farmaka kao i škola u Farmacima.

Zbog radova u trafostanici Lamela Zabjelo B7 u terminu od 10.30 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće zgrada u ulici Vojislavljevića iza škole Oktoih.

Zbog radova u trafostanici Stari Aerodrom 8 u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz ulice Andrije Paltašića broj 22.

Zbog radova u trafostanici 35/10 kV Vilusi u Nikšiću u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom  energijom ostaće potrošači sa područja Vilusa kao i granični prelaz Vraćenovići.

 Zbog radova u trafostanici Velika Plaža 2 u Ulcinju u terminu od 11.15 do 15.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju iz pomenute trafostanice.

 Zbog radova u trafostanici Plagenti u Kotoru u terminu od 10 do 18 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači iz naselja Plagenti.

Takođe bez napajanja ostaće od 9 do 13 sati potrošači koji se napajaju iz trafostanice Školski Centar.

Zbog radova u trafostanici 10/0.4 kV u gradu u Pljevljima u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Kupusište, Bolnica, Kamen, Skupština Opštine, Moćevc,ul. Ivana Milutinovića, Nikole Pašića, Sutjeska,dio ul.Kralja Petra.

Takođe, bez napajanja će u periodu od 10 do 14 sati,  ostati Gagovića Imanje, Brdo, ul. Save Kovačevića, Guke, Bogiševac.

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Portal Analitika