Rukomet

LŠ: Dinamo ubjedljiv protiv Vardara

Rukometašice Dinama pobijedile su danas u Volgogradu ekipu Vardara iz Skoplja 33:25 (15:12),u utakmici trećeg kola Glavne runde Lige šampiona. To je drugi trijumf ruskog tima, dok je Vardar doživio drugi poraz u Glavnoj rundi.
LŠ: Dinamo ubjedljiv protiv Vardara
Portal AnalitikaIzvor

Najzaslužnija za ubjedljivu pobjedu domaćina bila je Ana Kočetova sa devet, dok je Olga Akopjan meč završila sa sedam golova. U poraženom timu po sedam pogodaka postigle su Jovanka Radičević i Andrea Penezić.

Ubjedljiv je juče bio i Tiringer, koji je u Lajpcigu pobijedio njemački tim 34:25 (14:11). U premijernom meču ovog kola Budućnost je u petak u Ljubljani pobijedila Krim 23:20 (16:8) i zadržala maksimalan učinak u drugoj fazi takmičenja.

Budućnost je, na polovini takmičenja u Glavnoj rundi, prva na tabeli sa 13 bodova. Dinamo je drugi sa deset, dok su pošest osvojili Lajpcig i Tiringer. Vardar je na petom mjestu sa pet, dok Krim na posljednjem mjestu sa dva boda. Slijedi dvonedjeljna pauza u Ligi šampiona, a prvi naredni rival podgoročkom timu, 1.marta u Podgorici, biće Dinamo Volgograd.

Portal Analitika