Politika

Samo Pejović napustio budvanski SNP

Opštinski odbor Socijalističke narodne partije (SNP) Budva, uprkos snažnoj medijskoj i drugoj kampanji protiv partije, ostaje jedinstven u ostvarivanju politike izvornih principa i vrijednosti SNP-a. To je poručeno na sjednici OO SNP-a u Budvi kojoj je prisustvovao 41 član partije.
Samo Pejović napustio budvanski SNP
Portal AnalitikaIzvor

Na sjednici je članstvo informisano da je jedan broj članova Glavnog odbora, poslanika i odbornika napustio SNP.

"Na sjednici je, takođe, konstatovano da je SNP napustio samo jedan član našeg Opštinskog odbora i konstatovane su njegove ostavke na partijske funkcije. Opštinski odbor SNP Budva jednoglasno je usvojio zaključak u kojem se navodi da Opštinski odbor SNP-a, upravo ovom svojom sjednicom pokazuje da, uprkos snažnoj medijskoj i drugoj kampanji protiv SNP-a, ostaje jedinstven u ostvarivanju politike izvornih principa i vrijednosti SNP-a“, saopšteno je iz ove partije.

SNP Budva takođe poziva odbornika Miomira Pejovića, koji je svoj mandat ostvario sa liste "SNP - Veselin Marković i riječ i djelo", na izborima za Skupštinu Opštine Budva 2012.godine, da isti vrati matičnom odboru SNP Budva.

Opštinski odbor je izabrao novog predsjednika Kluba odbornika. Do kraja mandata ovu dužnost će obavljati odbornik i potpredsjednik Opštinskog odbora, Krsto Rađenović.

Izabran je i novi član Glavnog odbora iz Budve, takođe potpredsjednik Opštinskog odbora, Goran Pejović.

Do izbora novog Opštinskog odbora dužnost portparola Opštinskog odbora obavljaće Vuko Rucović.

Portal Analitika