Zanimljivosti

VIDEO: Pas prešao kilometre da bi posjetio vlasnicu u bolnici

Patuljasti šnaucer, kuja Sisi, jednostavno nije mogla da čeka da se njena vlasnica vrati iz bolnice, pa je, umjesto da u neznanju stoji i čeka, odlučila da "potegne" do bolnice i uvjeri se da je njena vlasnica dobro.
VIDEO: Pas prešao kilometre da bi posjetio vlasnicu u bolnici
Portal AnalitikaIzvor

Desetogodišnja kuja, koja živi u gradu Sidar Rapids u Ajovi, prešla je kilometre, odnosno više od 20 gradskih blokova, sve dok nije stigla do bolnice "Mercy Medical Center" u kojoj se njena vlasnica oporavljala od operacije. Uporna i vjerna Sisi odlučno je ušetala u bolnicu i iznenadila osoblje, ali i svoju vlasnicu, Nensi Frenk.

- Ona je imala misiju - komentarisala je Nensi za KWWL.

Prema priči njenog supruga, izgleda se da je Sisi iskoristila gužvu i krenula prema bolnici u trenutku kada je on na trenutak pustio u baštu. Nadzorne kamere u bolnici zabilježile su trenutak kad je Sisi odlučno umarširala u hodnik, a osoblje joj je, naravno, dopustilo da posjeti svoju vlasnicu.

- Nisam mislila da je to u stanju da napravi. Mislila sam da psi mogu da pronađu put do svog doma, ali ova moja je pronašla bolnicu - rekla je Nensi.

Izvor: Index (index.hr)

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/DiOJeLQFlJA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Portal Analitika