Muzika

Sea Dance festival imaće posebnu uvertiru - dodatni poklon dan!

"Za najbolju publiku na svijetu, stiže i najbolji poklon na svijetu - dodatni slavljenički dan Sea Dance festivala", poručuju organizatori.
Sea Dance festival imaće posebnu uvertiru - dodatni poklon dan!
Ana Popović
Ana PopovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

U čast istorijskog uspjeha i osvajanja ovogodišnje titule Najboljeg evropskog festivala u kategoriji do 40.000 posjetilaca po danu, ovogodišnje izdanje Sea Dance festivala će imati posebnu uvertiru.

"Pored tri dana sjajne morske zabave, u srijedu 15. jula sve sadašnje i buduće kupce ulaznica za Sea Dance, očekuje poklon festivalski dan, na kome ćemo proslaviti fantastičan uspjeh koji su premijerno izdanje Sea Dance-a, kao i ExitAvantura, ostvarili, vinuvši se na krov Evrope. Biće to spektakl koji se pamti. A ko će biti glavna zvijezda večeri? Biće to VELIKO iznenađenje. Više detalja, otkrićemo uskoro", kaže se u saopštenju.

Kao što je več najavljeno, prvog dana festivala, 16. jula na Sea Dance-u će nastupiti jedan od najpopularnijih modernih sastava današnjice Rudimental i trenutno najaktuelniji engleski duo Sigma, dok je posljednja noć festivala rezervisana za sve popularnijeg londonskog DJ-a Marka Wilkinsona. Ova prva tri, od mnogih drugih, jednako aktuelnih imena, koja će ove godine obilježiti Sea Dance festival, samo su dio inovacija koje na Jazu očekuju brojne posjetioce iz raznih djelova svijeta. U narednim sedmicama očekuju nas i objave ostalih izvođača koji će nastupiti na festivalu.

Zato ne propustite da obezbijedite sebi ulaznicu za Sea Dance festival, po cijeni od 29,99 eura, što je čak 50 odsto popusta u odnosu na regularnu cijenu ulaznice.

Ulaznice se mogu kupiti u prodajnoj mreži GIGS TIX Montenegro na 54 prodajna mjesta u 23 grada Crne Gore. Spisak objekata u kojima se mogu nabaviti ulaznice za Sea Dance i EXIT avanturu dostupan je na zvaničnom sajtu festivala, www.seadancefestival.me

Za nezaboravni ljetnji doživljaj u prodaji su i ulaznice za Sea Dance kamp, koji će biti otvoren od 13. do 20. jula, a dostupne su po cijeni od svega 26,5 eura za sedam dana morske ekstravagance!

Portal Analitika