Marketing

HAAB: Najbolji u Hercegovačkoj ulici

Ekspozitura Hypo Alpe Adria Banke u Podgorici, u Hercegovačkoj ulici, po ocjeni Eki Transfera, agenta Western Union-a, izabrana je za najbolju poslovnicu naše Banke u 2014. godini, stoji u saopštenju dostavljenom Portalu Analitika.
HAAB: Najbolji u Hercegovačkoj ulici
Kristina Ćetković
Kristina ĆetkovićAutorka
Portal AnalitikaIzvor

Tim povodom u sjedištu Hypo Alpe Adrie održana je svečanost na kojoj su predstavnici Eki Transfera, agenta Western Union-a, uručili nagradu Petku Spasojeviću, direktoru nagrađene ekspoziture.

Svake godine Western Union nagrađuje najbolje lokacije u okviru svake banke. Izbor je na osnovu sljedećih kriterijuma: broja isplaćenih transakcija, izgleda lokacije i obilježenost WU reklamnim materijalom, ljubaznosti i profesionalizma u obavljanju posla.

Kako je saopšteno iz pomenute kompanije nagrađena poslovnica ispunjava savremene bankarske standarde, a u prilog tome najbolje govori činjenica da je za kratak period od kada banka posluje na tržištu Crne Gore, stekla povjerenje velikog broja poslovnih partnera.

„Kao univerzalna banka, Hypo Alpe Adria klijentima nudi široku paletu kreditnih i štednih proizvoda, unutrašnji i međunarodni platni promet, stručne savjetodavne usluge i podršku projektima. Banka se trudi da za svakog pojedinačnog klijenta nađe optimalna bankarska rješenja, i da im ponudi najprofesionalniju i najbolju bankarsku ulugu“, stoji u saopštenju.

Western Union je vodeći svjetski sistem za elektronski transfer novca, prisutan u preko 200 zemalja i teritorija, na preko 500.000 lokacija. Imajući u vidu da je prepoznatljiv po brzom i sigurnom transferu novca za njihove klijente, Western Union za svoje partnere bira samo pouzdane i profesionalne finansijske institucije, što dovoljno govori o značaju ovog priznanja za poslovnicu Hypo Alpe Adria Banke.

Portal Analitika