Društvo

Nikšić: Slupali "jaguar" bježeći od policije

Nikšićka policija privela je sinoć oko 23 časa dvojicu Podgoričana nakon što se njihovo vozilo marke "jaguar", registarskih oznaka CT-CG 006, prevrnulo na obilaznici Nikšić-Duklo-Hercegovački put, piše Dan.
Nikšić: Slupali "jaguar" bježeći od policije
Portal AnalitikaIzvor

Podgoričani su zadobili lakše povrede.

Kako nezvanično saznaje Dan, kretali su se iz pravca Podgorice odakle su, navodno, bježali od policije, a ni nikšićka nije uspjela da ih zaustavi na ulazu u grad, u mjestu Brlja. Kad se na ulazu u Nikšić nijesu zaustavili, policija je krenula za njima.

U dijelu obilaznice, koja je u blizini Vojne kasarne „13. jul“, vozilo kojim su upravljali mladići udarilo je u metalni stub od ulične rasvjete, nakon čega se prevrnulo na krov i zaustavilo pedesetak metara niz cestu sa suprotne strane kolovoza. Uspjeli su da se izvuku iz gotovo smrskanog "jaguara“, ali je u tom trenutku stigla i policija nakon čega su privedeni u Centar bezbjednosti.

Prema nezvaničnim saznanjima, registarske tablice koje su bile na vozilu pripadaju sasvim drugom automobilu i ukradene su odavno. Pretpostavlja se i da je vozilo ukradeno, što će policija utvrditi.

Izvor: Dan

Portal Analitika