Politika

Mladi SNP-a Danilovgrad: Podrška Miliću i novom rukovodstvu partije

Mladi Socijalističke narodne partije (SNP) Danilovgrad daju punu podršku Srđanu Miliću i novom rukovodstvu partije, jer stranku ne doživljavamo kao sredstvo za ostvarivanje ličnih interesa, već smo u SNP-u prepoznali snagu koja može donijeti neophodne promjene u Crnoj Gori, saopštila je danas Ivana Rešetar, potpredsjednica Asocijacija mladih SNP Danilovgrad.
Mladi SNP-a Danilovgrad: Podrška Miliću i novom rukovodstvu partije
Portal AnalitikaIzvor

Ona je reagujući na na nedavno istupanje predsjednika Asocijacije mladih Aleksandra Kalezića iz SNP-a i davanje podrške Aleksi Bečiću kazala da ga njegova odluka nije iznenadila.

"Ona ne predstavlja stav Asocijacije mladih SNP-a Danilovgrad. Od trenutka njegovog izbora na odborničku funkciju pokazivao je nezadovoljstvo i stavovi koje je iskazivao nijesu bili stavovi Asocijacije mladih. Smatramo da smo i mi, ali i mnogi mladi ljudi u svim gradovima u Crnoj Gori dali veliki doprinos rezultatu SNP-a na prethodnim lokalnim izborima, ne manji nego Bečić ili Kalezić", istakla je Rešetar.

Ona je poručila da niko neće uspjeti da zaustavi SNP u borbi za promjene u društvu.

"Ne postoji nijedan pojedinac koji može svojim odlaskom naštetiti SNP-u, jer je SNP najpostojanija i najsnažnija partija u Crnoj Gori, snažnija i od DPS-a, jer naše članove ne uključuju interes i strah, već ideja. Čiji god motivi su drugačiji, on se ne zadržava dugo u SNP-u, a to se evo već po četvrti put dokazuje", zaključila je Rešetar.

Foto: cdm.me

Portal Analitika