Društvo

Ivanović: Tužiću Strikovićku

Novinar i član Agencije za elektronske medije Darko Ivanović najavio je da će tužiti bivšu kandidatkinju za člana Savjeta AEM-a, Slavicu Striković. Prethodno je Striković podnijela krivičnu prijavu protiv Ivanovića, zbog, kako tvrdi, falsifikovanja isprave.
Ivanović: Tužiću Strikovićku
Portal AnalitikaIzvor

"Konačno da se svemu priključi i medijski ekspert gospođa Striković, od ogromnog uticaja u NVO sektoru. U vašem obraćanju medijima potkralo se pet neistina zbog kojih ću ja vas da sudski gonim, čim se tužilaštvo pozabavi vašom prijavom i svi sudovi svijeta. Prosto, nikako ne možemo biti na istoj ljestvici kada su mediji i vaše "iskustvo" u njima ni za 18 života, ne preporučujem da igrate na tu kartu kada ste mi protivkandidat, ili kada me prozivate. To su uostalom i procijenili i poslanici, i pored svog pritiska kojim ih izlažete, saopštio je Ivanović i dodao:

"Doduše, medijski ste uspjeli u jednom: kada ste bili u Savjetu RTCG, van mandata i realnih prava, da utičete na rukovodstvo RTCG, i pritiscima od strane Vas i kolege - moje autorstvo silom prebacite na pomenutu Agenciju, prekrajajući tadašnji Ugovor. Sada Agencija ovim ugovorom štiti moja prava. No, napade na istu nastavio je Vaš kolega, tako da se "bitka" protiv Robin Huda u RTCG, nastavlja". 

Ivanović tvrdi da sa Agenciom N gage ne potpisuje bilo šta, niti prima ikakvu apanažu, niti ima prava da u njeno ime potpisuje bilo šta.

"Ona je okvir iz kojeg štitim svoje autorsko djelo. I od ovakvih napada. Ostalo ću ostaviti za tužilaštvo, nije zanimljivo da sve otkrivam. Takođe, sem ugovora RTCG morali ste da imate još dokumenata prije nego se zaletite u ovakvo nešto, ali sam ih Skupštini obezbijedio ja, kao i sve dopune, da bi odagnao svaku moguću sumnju. Za javno prepucavanje od mene dosta, čekajmo odluke sudskih organa", poručio je Ivanović.

rtcg.me

Portal Analitika