Politika

DNP: Najezda tzv. analitičara na DF i njegove konstituente

Najezda tzv. analitičara na DF i njegove konstituente za potrebe pojedinih medija predstavlja već klasični vid „intelektualnog“ rentiranja anonimusa, čiji je jedini zadatak da svežu kravatu recitujući besmislice koje su im napisali podzemni moljci. Tako danas u Crnoj Gori imamo više „analitičara“ nego pečurki posle kiše, koji se jednostavnim pritiskom na dugme aktiviraju da graknu iz svojih kaveza bedastoće obmanjujući sebe, i crnogorsku javnost, saopšteno je iz Demokratske narodne partije.
DNP: Najezda tzv. analitičara na DF i njegove konstituente
Portal AnalitikaIzvor

Ova vrsta pri-pejd analitičara u kontinuitetu, kako se navodi, pokušava ideološki i programski prevaspitati pojedine konstituente DF-a, histerično plasirajući stavove da zaštita srpskog jezika, crkve, i protivljenje članstvu u NATO, u stvari, predstavljaju pomoć režimu. 

"Ali zato, po mišljenju ovih kvazi-analitičara oni političari, koji nemaju ni o čemu jasan stav, kojima su ova i mnoga druga pitanja periferna, postaju „medijski“ Bitlsi preko noći. Takav teatar skarednosti i prevare, koji forsiraju pojedini mediji preko pojedinih analitičara, za pojedine političke projekte, neminovno će završiti propadanjem bine. Sudeći po rentiranim analitičarima, režim se jedino može pobijediti ako odustanemo od svega za šta se borimo, a prihvatimo sve što je režim zloupotrebama ostvario. A toliko gluposti po jednom kvadratnom kvazi-analitičaru ima samo u Crnoj Gori", piše u saopštenju.

DNP je svjesna da njeni pošteni programski principi nijesu atraktivni za navedenu vrstu analitičara i medija, koji bi najradije srpski jezik, mitropoliju Crnogorsko-primorsku, i sve obespravljene građane strpali u geta. Takođe smo svjesni da mnogima smeta što se DNP takvom monstruoznom naumu odlučno suprotstavlja, i što ni po koju cijenu neće biti partnerom kvazi-eliti u političko-ideološko-incestuoznim projekcijama. Kao jedan od konstituenata DF-a, u čije smo stvaranje uložili itekako mjerljive pokazatelje, ostajemo čvrsti u namjeri da odbranimo izvorne opozicione principe na kojima je i formiran DF, i zaustavimo svaki pokušaj napada na naš politički savez.

"A oni, koji  po nagovoru analitičara i njihovih nalogodavaca budu spremni da brišu istorijsko sjećanje i principe, ostaće samo politički zombiji, programirani da slijepo slijede ciljeve, koje su im drugi zacrtali", zaključili su iz DNP. 

Portal Analitika