Politika

Radisav Vulević predsjednik OO SDP Andrijevica

Na izbornoj konvenciji OO SDP Andrijevica, održanoj u petak, izabrano je novo rukovodstvo i sastav OO SDP Andrijevica, u prisustvu 41 delegata. Prisutnima su se obratili menadžer OO SDP Andrijevica Luka Mitrović, šef sektora za finansije i administraciju SDP Danilo Mirotić, generalni sekretar SDP Borislav Banović, kao i novi predsjednik OO SDP Andrijevice Radisav Vulević, saopšteno je Portalu Analitika iz medijskog pula SDP-a.
Radisav Vulević predsjednik OO SDP Andrijevica
Portal AnalitikaIzvor

"Generalni sekretar SDP-a Borislav Banović pozdravio je prisutne delegate i istakao da je u Andrijevici napravljen veliki pomak u pogledu članstva i širenja programskih ciljeva partije, a novom rukovodstvu čestitao i poželio uspjeh u daljem radu. Luka Mitrović, menadžer OO SDP Andrijevica, zahvalio se delegatima što su svojim prisustvom uveličali II Izbornu Konvenciju OO SDP Andrijevica. On je izjavio je da je pred novim rukovodstvom veoma težak zadatak i da treba prije svega intezivno raditi na širenju programskih ciljeva partije", ističe se u saopštenju.  

Članovi novoizabranog Odbora su Radisav Vulević, Bratislav Đukić, Radule Dedović, Marija Vesković, Marija Stojanović, Nikola Ćulafić, Dejan Vesković, Stefan Jelić, Milutin Ćulafić, Sajša Đukić, Živko Marsenić, Duško Stojanović i Martina Ćulafić.

Za predsjednika OO SDP Andrijevica jednoglasno je izabran Radisav Vulević, diplomirani pravnik, za potpredsjednika Bratislav Đukić, a za političkog sekretara Radule Dedović.

Novoizabrani predsjednik se zahvalio članovima OO SDP Andrijevica na ukazanom povjerenju i izjavio da će uraditi sve što je u njegovoj moći kako bi se u andrijevičkoj opštini širio socijaldemokratski duh.  Predsjednik je takođe formirao radno predsjedništvo koje će pored njega čitniti Bratislav Đukić, Radule Dedović, Stefan Jelić, Duško Stojanović, Živko Marsenić i Dejan Vesković.  Glavni zadatak radnog predsjedništva, kako je najavljeno, u narednom periodu biće ostvarivanje intezivnije saradnje sa lokalnom samoupravom i koalicionim partnerom kao i rad na ostvarivanju ciljeva predviđenih koalicionim sporazumom. 

Portal Analitika