Zabava

Ćerka Vitni Hjuston i dalje u komi

Bobi Kristina Braun, ćerka pokojne američke pjevačice Vitni Hjuston i pjevača Bobija Brauna, nalazi se i dalje u komi od kada je prošle subote pronađena u nesvjesnom stanju u kadi, javljaju američki lokalni mediji i dodaju da ljekari nijesu optimisti po pitanju njegog oporavka.
Ćerka Vitni Hjuston i dalje u komi
Portal AnalitikaIzvor

Bobi Braun prebacio je u srijedu svoju 21-godišnju ćerku u drugu bolnicu u Atlanti na detaljna neurološka ispitivanja, ali su ljekari posle pregleda rekli da sa medicinske tačke ne mogu ništa više da učine.

Vitni Hjuston (49) je pronađena mrtva u kadi jedne hotelske sobe 2012. godine. Njena smrt je okarakterisana kao nesrećan slučaj davljenja, a navedeno je da su joj doprinijeli srčano oboljenje i kokain. Pjevačica je izdala 15 studijskih albuma, a prema Ginisovih knjizi rekorda bila je ženski vokal sa najviše nagrada, među kojima dvije nagrade Emi, šest Gremija i 30 nagrada Bilbord mjuzika (Bilboard Music Award).

 Prodala je više od 200 miliona albuma i singlova širom svijeta i igrala u filmovima "Tjelohranitelj" s Kevinom Kostnerom i ostvarenju "Sveštenikova supruga".

(blic.rs)

Portal Analitika